[stm_sidebar sidebar=”3026″]

Magento training

Heb je een Magento webwinkel en ben je op zoek naar een Magento training? Web-Company biedt je de mogelijkheid om alles over Magento te weten te komen tijdens de Magento training die door een ervaren Magento consultant wordt gegeven.

Magento training

Magento Starters Training

Ben je nieuw met Magento? Dan hebben we de Magento Starters Training waarin we de basis van Magento uitleggen. We leren je producten toe te voegen, categorieën aan te maken, hoe je omgaat met bestellingen, rapportages en geven je ook direct wat handige SEO tips en marketing tips zoals cross- en upselling.

Magento Gevorderde Training

Heb je al eens met Magento gewerkt en wil je alles uit Magento halen? Dan kun je je inschrijven voor de gevorderde Magento Training. In deze training zoomen we in op de verschillende prijsregels, optimaliseren we het klantcontact en gaan we in op voorraadbeheer en klantgroepen. Daarnaast besteden we aandacht aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en gaan we in op klant specifieke vragen zoals het koppelen van de boekhouding en het optimaliseren van de snelheid.

Wil je een Magento training volgen?

Selecteer onderstaand de training die je wil volgen om direct te bestellen:

[easy-pricing-table id=”3019″]

Magento
Magento gecertificeerd
[stm_info_box title=”Meer weten?”]   0183-201079
sales@web-company.nl[/stm_info_box][stm_info_box title=”Magento specialist”]
  • Meer dan 1200 webwinkels gebouwd
  • Team van 25 professionals
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Vaste contactpersonen
  • Snelle levertijden
  • Professionele support
[/stm_info_box]