Akeneo Hosting
Akeneo hosting vereist specifiek ingerichte servers om snel te functioneren. Verschillende manieren van caching en zware hardware zijn geïnstalleerd om de Akeneo webshops zo snel mogelijk te laten werken.

Akeneo managed hosting

De Akeneo hosting is volledig managed. Web-Company onderhoud hierbij het besturingssysteem en draagt zorg voor pro-actieve monitoring.

Probeer 30 dagen gratis

Alle Magento hosting pakketten zijn 30 dagen gratis te testen. Het pakket wordt, na online bestellen, binnen 30 seconden opgeleverd.

Akeneo installatie, configuratie en uitbreidingen

Naast dat Web-Company gespecialiseerd is in Akeneo hosting bouwen wij ook Akeneo webwinkels. Hierdoor heb je zowel hosting als de bouw en onderhoud bij één partij.

Akeneo managed hosting

Alle Akeneo hosting pakketten zijn voorzien van Varnish en Redis caching, minimaal 12GB ram en 8 cores. Inclusief monitoring, updates van besturingssysteem en support,

Akeneo VPS

Een Akeneo VPS biedt eigen resources en maximale flexibiliteit op het gebied van server software. De Akeneo VPS wordt binnen enkele uren opgeleverd.

Akeneo hosting
bij Web-Company

Hoge performance

Alle servers zijn standaard voorzien van SSD en krachtige processoren en standaard uitgerust met Varnish en Redis caching.

Uitgebreid control panel

De settings voor het hosting account zijn in het control panel in te stellen. Daarnaast zijn hier extra backups in te stellen en terug te zetten.

Akeneo ondersteuning

Web-Company host niet alleen Akeneo webshops maar bouwt deze ook. Hierdoor heb je 1 aanspreekpunt voor alle Akeneo vragen.

Uitgebreide support

Vragen over de Akeneo hosting? Onze Akeneo experts helpen je graag verder met Akeneo hosting of Akeneo code vragen.

Direct aan de slag

Hosting pakketten worden, nadat de bestelling is geplaatst, direct aangemaakt. De inloggegevens ontvang je binnen 30 seconden.

24/7 monitoring

Uitgebreide monitoring, wij grijpen in bij een dreigende calamiteit. Tevens wordt het besturingssysteem voorzien van updates.
Waarom specifieke Akeneo hosting?
Vanwege de complexiteit van Akeneo is het van belang dat de servers hierop zijn ingericht, zowel qua hardware als software. De servers bij Web-Company zijn geoptimaliseerd voor Akeneo hosting.

In het meegeleverde control panel kun je zelf alles regelen zoals het aanmaken van e-mail adressen, backups maken en terugzetten, databases beheren en nog veel meer.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over de Akeneo hosting oplossingen?
Neem dan contact met ons op!