Over Web-Company

Web-Company heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in de bouw van web systemen zoals webwinkels, websites, apps en overige internet systemen. Wij werken met een team van meer dan 45 ontwikkelaars aan uiteenlopende projecten. Afhankelijk van het project zetten onze Nederlandse programmeurs in of onze programmeurs in het buitenland. Hierdoor kunnen wij snel en kosten efficient schakelen. Je hebt altijd contact met je Nederlandse projectmanager bij ons op kantoor in Gorinchem.

Projectteams voor alle specialismen

Wij werken met projectteams. Dat wil zeggen dat voor elk specialisme dat wij voeren, een projectteam is opgezet. Heb je een Magento project, dan zitten hier gespecialiseerde Magento programmeurs in met een projectmanager die ook Magento goed kent. Dit geldt ook voor alle andere specialismen. Je hebt dus altijd te maken met professionals in het vakgebied.

Ben je op zoek naar de juiste programmeurs voor de bouw van je web systeem dan kun je de opdracht bij Web-Company uitbesteden als project. Jouw projectmanager is de schakel tussen jou en de programmeurs. Hierbij voorzien we je ook van de juiste adviezen rondom de bouw van jouw project.

Heb je de ervaring in huis om zelf de programmeurs aan te sturen? Dan kun je ook rechtstreeks programmeurs voor jouw project aansturen. Dit doen we onder de dienstverlening Outsourcing.
Hierbij wordt een project geopend en worden de juiste programmeurs voor jouw project in het project geplaatst. Tevens is een consultant vanuit Web-Company in het project aanwezig voor eventuele overige vragen of assistentie.

Ben je op zoek naar een oplossing en wil je de juiste keuze maken qua pakket? Dan helpen we je graag bij het maken van een pakketselectie. Door onze jarenlange ervaring met verschillende web systemen zijn wij in staat jou adequaat te kunnen adviseren bij de pakketselectie zoals webwinkels, websites en ERP systemen.

De online marketing zoals SEO & SEA  voor je website kunnen wij ook voor je verzorgen. Web-Company heeft diverse gespecialiseerde online marketing specialisten welke je elke maand met adviezen kunnen voorzien over de ranking van je site in de zoekmachines.

Mail of bel ons vrijblijvend voor een afspraak!

Direct een offerte aanvragen?